Szakértők és Anyukák Véleményei

Olvassa el a szakértők és az anyukák véleményeit az Aniballról.

A spontán szülésre való felkészülés keretében minden nőnek gyakorolnia kéne az Aniball labdával és gátmasszázst kéne alkalmaznia. Saját személyes tapasztalatom alapján – elsőszülőként tudtam, hogy szülés közben milyen pozíció a megfelelő számomra, ismertem a fej áttörésének érzését, tudtam, hogyan kell nyomnom és természetes úton szültem, a legkisebb sérülés nélkül. 30 cm-rel gyakoroltam, a kisfiam fejének kerülete pedig 34,5 cm volt. Az Aniball egy hatékony és biztonságos segédeszköz.
Monika Zimanova Aniball Review
Monika Ziman
Szülész-nőgyógyász
A szülés közbeni sérülések és azok hatása a nők életminőségére sokáig tabu és nagymértékben elhallgatott téma volt. Ma már szerencsére változott a helyzet és a jövendőbeli anyukák nemcsak információt keresnek, de segédeszközöket is, amelyekkel megelőzhetik a szülési sérüléseket, vagy legalább jelentős mértékben minimalizálhatják azokat. Ebből a szempontból az Aniball nagyon fontos, a maga módján nélkülözhetetlen szerepet játszik. Saját tapasztalataim alapján mondhatom, hogy az Aniballt használó nők döntő többsége legalább azt tudja, hogy hogyan kell helyesen nyomni a szülés II.szakaszában, ami pozitív hatással van annak hosszúságára is.
Aniball Miroslav Verner
Miroslav Verner
Szülész-nőgyógyász
Az Aniball egy nagyszerű segédeszköz, amely segít a nőknek felkészíteni a testüket a szülésre. A nők, akik használják, jobban fel vannak készülve a szülésre – pszichikailag és fizikailag is. Képesek jól dolgozni az izmaikkal a szülés utolsó fázisában. Saját tapasztalatból megerősíthetem, hogy az esetek többségében nincs szükség gátmetszésre és nem következnek be kiterjedt sérülések. A szülés után az anyukák sokkal aktívabbak, mint a többi páciens az osztályon. Az Aniballt a szülés utáni időszakban is dicsérik. A labdával Kegel-gyakorlatok végezhetők a medencealapi izmok ernyedtségének megelőzésére. Az Aniballt csak ajánlani tudom.
Marian Aniball Review
Marian Kollar
A Szlovák Orvosi Kamara elnöke
Szívesen megosztom Önökkel a tapasztalataim a labdával, amelyek egytől egyig pozitívak. Azt mondhatom, hogy az ügyfeleim 90 százaléka használja. Szülés közben a nők jobban érzékelik, hogy honnét jön a baba. Jobban el tudják képzelni és képesek kapcsolatot teremteni a babával. Ellazítani a medencealapi izmaikat és tudatosan nem akadályozni a szülést. Gátmasszázzsal együtt alkalmazva a legtöbb nő sérülés és gátmetszés szükségessége nélkül szül. Azt merem mondani, hogy 99%-ban sikerrel járunk, sérülés nélkül. Elsőszülők vagy sem, teljesen mindegy. Szülés után a labdát minden nő úgy értékelte, mint egy helyes dolgot, amelyet csak magukért és a babáért megtehettek.
Sarka Janacova
Sarka Janac
Magán szülésznő
A szülés egy olyan folyamat, amelyet nagy mértékben befolyásol a nő pszichéje, ezért nagyon fontos, hogy a jövendőbeli anyuka fel legyen készülve és higgyen a női erejében és ösztöneiben. Az alapelv a medencealapi izmok bevonásában és a helyes légzés begyakorlásában rejlik. Amikor a szülés során a fej áthalad a hüvelyen, egy nagyon specifikus nyomásról van szó. Ahhoz, hogy a tolás hatékony legyen, a megfelelő izomcsoportokat kell bevonni. Ebben látom a labda ténylegesen nagy pozitívumát. Az anyukák nem ijednek meg a fej nyomásától és pontosan tudják, hogy hogyan kell lélegezni és helyesen „nyomni”.
Jana Voborska Neudeckerova
Jana Voborska Neudecker
Szülész-nőgyógyász

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre. 21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre.
21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.

Az Aniballal nagyszerű tapasztalataink vannak a szülőszobán. A szülési sérülések kisebbek vagy egyáltalán nincsenek, és az az érzésünk, hogy a szülés második szakasza gyorsabb és inkább fiziológiai, az anyukák pedig messzemenően jobban tolerálják. Becsületesen, ám nem erőszakosan kell a szülés előtt gyakorolni, hogy ne kerüljön sor sérülésekre. Az Aniballhoz hasonló segédeszközök nagy segítséget nyújtanak. Az előnyét a nő jövendőbeli életére nézve is látom – az izmok nem sérülnek mélyen és a szülés utáni rehabilitáció esetén nem biztos, hogy előrehaladott korban a nő vizeletszivárgástól fog szenvedni.
Radek Polacek
Radek Polacek
Főorvos
Az Aniball rajongója vagyok. Ez egy biztonságos felkészülési mód a hüvelyi szülésre. 32 nő közül, akiknél 2017-ben segédkeztem a szülésnél és akik gyakoroltak az Aniballal, csak 4 esetében volt szükség epiziotómiára, kettőnél következett be gátrepedés és varrás, 26 esetében pedig teljesen sérülésmentes volt a szülés. Tudták, hogy hogyan és főleg, hogy hol kell nyomniuk, lerövidült a szülés 2. szakasza és a szülési élmény más volt, mint azoknál, akik órákon át toltak. Az Aniball bizonyos bátorságot is ad a szülőszobába érkező nőknek, ami szülés közben nagyon fontos.
Radmila Dorazilova
Radmila Dorazilova
Magán szülésznő
Manapság a nők szülés előtt egy csomó „tanácsot” kapnak, hogy hogyan készüljenek fel a szülésre. Az Aniballt egy olyan segédeszköznek tartom, amellyel a nő egyedül, aktívan, fizikailag és lelkileg is részt vehet a felkészülésben. A felkészülés ugyanis nemcsak az elme, hanem a szülőcsatorna szövetjeinek felkészítéséből is áll. Ha ezeket a szöveteket tisztelettel és érzékkel eddzük, az Aniball jelentős hatással lehet a női intim testrészek szövetjeinek terhelhetőségére, ezzel pedig megkönnyíthetjük a magzat áthaladását a szülőcsatornán, csökkentve a szülési sérülések kockázatát és a gátmetszés valószínűségét.
Jana Kracikova
Jana Kracíkova
Fizioterapeuta
Az Aniballt egy hasznos segédeszköznek tartom a testünk megismerésére. Segít felfedezni a nőknek, hogy hogyan is működik a testük a toláskor, és milyen érzések jelennek meg a szülés utolsó fázisában.
Curdova Aniball Review
Jana Curdova
Dúla és fizioterapeuta
Az Aniballt egy nagyon hasznos segédeszköznek tartom, amely felkészíti és támogatja a medencealapi izomzatot, erőszakmentesen stimulálja a gátat a várt eredmény, vagyis a gátmetszésmentes szülés elérésére. Pszichológiai profilaxisnak is alkalmas, mert az anya jobban és hatékonyabban felismeri a hatalmas nyomás „középpontját”, fokozatosan megtanulhat koncentrálni rá, és könnyebben megbirkózhat szülés közben ezzel a nehéz helyzettel. Erről azok a pácienseim nyújtottak visszajelzést és tették lehetővé az értékelést, akik mellett dúlaként tevékenykedtem a szülés során.
Simona Lazzari
Simona Lazzari
Dúla és gyereknővér

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre. 21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre.
21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.

Az Aniballról azt mondhatom, hogy nagyszerű segédeszköz, amely segít a nőknek megbirkózni a szüléssel. A nők, akik szülés előtt használják, felkészültebbek a szülésre és képesek koordinálni az izmaikat a szülés záró szakaszában. Tapasztalatból megerősíthetem, hogy az esetek többségében nincs szükség gátmetszésre és kevésbé gyakran kerül sor sérülésekre.
Ales Jurcik
Ales Jurcik
Szülész-nőgyógyász
Szerintem az Aniball egy hihetetlenül jó eszköz arra, hogy a szülésből egy nagyszerű és fájdalommentes élmény legyen. A pácienseim nem győzik dicsérni.
Jan Macejka
Jan Macejka
Szülész-nőgyógyász
Tapasztalataim: viszonylag egyszerű használat és hatékonyabb, mint a gátmasszázs. A legnagyobb gyermek az Aniball használata után 4650 g-t nyomott és 54 cm hosszú volt, a szülés pedig 3 órán át tartott, gátmetszés vagy gátrepedés nélkül. A legtöbb nőnek az Aniball használata önbizalmat ad a szüléshez. Tudják, hogy hogyan kell tolniuk, csökkenti a félelmet és a szülés okozta stresszt, valamint csökkenti a gátrepedés vagy gátmetszés veszélyét. Egyre több szülész tud ezekről a segédeszközökről, valakik közülük pedig ajánlják is, amit pozitív lépésnek tartok a szülészetben. A nagyon kedvező ár és a kitűnő eredmények miatt ajánlom az Aniballt.
Barbora Aniball Review
Barbora Vörös
Szülésznő