Eredmények és Klinikai Tanulmányok

Az Aniball hatékonyságát klinikai, statisztikai és gyakorlati szempontból is bebizonyították. Európa különféle országainak orvosai és szülésznői ajánlják az Aniballt. Klinikai tanulmányok alátámasztották, hogy jelentősen alacsonyabb a gátrepedés és gátmetszés előfordulása az Aniball használata után.

 

Az Aniball jelentősen növeli a magabiztosságot és segít nyugodtnak és ellazultnak maradni a szülés alatt.

Aniball Magyarország Proven

A brit Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (2014) megállapította, hogy a nők 90 százaléka bizonyos fokú gátrepedést szenved szülés közben és az először szülők esetében fennáll a súlyosabb szakadás veszélye is.

 

Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint Magyarországon a szülések több mint 70%-a esetében rutinszerű gátmetszést végeznek.

 

Az Aniball jelentősen csökkenti ezeknek a sérüléseknek a kockázatát, valamint segít sima és természetes szülést átélni, minimális orvosi beavatkozással.

 

Az Ústí nad Orlicí kórház statisztikája (2016) azt mutatja, hogy a nők 68 százaléka bármiféle repedés vagy gátmetszés nélkül szült, miután az Aniballal gyakoroltak, míg további 16 százalékuk csak kisebb sérüléseket szenvedett.

 

Egy vezető szülésznő, Radmila Dorazilová statisztikái (2017) azt mutatják, hogy páciensei 81 százaléka bármiféle sérülés nélkül szült az Aniball használatát követően.

 

Ezek a több mint 800 anyuka mintáján alapuló számok azt mutatják, hogy a gátsérülés száma az Aniballal gyakorlás után 19% – 32% körül mozog.

 

Az elégedettségi felmérésünk alapján a nők 93 százaléka a szülés során hatékony fizikai és pszichikai segédeszköznek jelölte meg az Aniballt.

Aniball Magyarország Usti
Aniball Magyarország Radmila
Aniball_Study

Klinikai Tanulmányok

Az Antepartális lehetőségek az epiziotómia és a gátrepedés megelőzésére szülés során (2016) c. klinikai tanulmány megerősítette, hogy az Aniball a leghatékonyabb módszer a szülés közbeni sérülések megelőzésére.

 

A független tanulmány különféle módszereket hasonlított össze a gátsérülések megelőzésére, beleértve a gátmasszázst, a málna- és lenmagot.

 

315 elsőszülőt kérdeztek szülés után, hogy milyen különböző módszerekkel készültek a szülésre.

 

A tanulmány megerősítette, hogy az Aniballt használó nők jelentősen alacsonyabb százalékban szenvedtek gátsérülést és gátmetszést.

 

Hatalmas volt a különbség az eredményeket tekintve – az Aniballal gyakorló anyukák csoportjának az esetek 43,1%-ában sértetlen maradt a gátja, miközben az Aniballt nem használó kontrollcsoportnál csak a nők 14,1 százaléka nem szenvedett sérüléseket.

 

A tanulmány egyúttal megmutatta, hogy a többi módszer, például a gátmasszázs, a málna- és lenmag jelentősen gyengébb hatással van a gátsérülés és gátmetszés megelőzésére.

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre. 21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.

Vegyen Saját Aniballt

Vegye meg az Aniballt és kezdjen felkészülni a természetes szülésre.
21 995 Ft és INGYENES EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS.